Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előfizetés

2008.11.19

Előfizetés

 

Lépései:

 

1. lépés

 

Menj a Club Penguin honlapjára és kattints a "Membership" gomb -ra (piros).

 Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. lépés

 

 

         Válaszd ki a pénz formátumot (kék), és utána arra a gombra kattints, amennyi időre az előfizetésedet szeretnéd (fekete).

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. lépés

     Írd be a neved, jelszavad (piros), és válazd ki a fizetési módot (kék). Ezután kattints a "Continue" gombra

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 5.lépés

       Ezután írd be az igazi nevedet és a többi adatodat. Azután kattints a "Submit" gombra.

 

Kép

6. lépés

    A választásodnak megfelelően fizess!

 

 

Egy kis segítség

 

Az adatok magyar jelentése:

                 

First name = Vezetéknév

Last name = Keresztnév

Email = E- mail (pl.: valami@valami.hu/com)

Phone = Telefonszám

Country = Ország

Adress = Cím (utca, házszám)

City = Város

State, Province = Állam, provincia (ezt a Magyarországon élőknek nem kell kitölteni)

Zip/Postal Code = irányítószám

Name on Credit Card = A neved a bankkártyán

Credit Card number = A bankkártyád száma

Credit Card Expiration = A kártyád kiadási időpontja (a kártyán van)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Natural Ways to Lower Blood Pressure

(Aaddefrali, 2018.10.11 22:40)

Torsion bras de quelqu'un est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-pfizer-prix/

High and Stunted Blood Distress Symptoms

(Aaddefrali, 2018.09.27 13:51)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/avis-sur-le-cialis-20mg/

moderator3@citromail.hu

(én, 2012.05.29 20:16)

World of Warcraftról hallottatok már? Ott meg kell venni a boltban a játékot, plusz még a 3-4 kiegészítőjét,és még elő is kell fizetni azért hogy játszhass. ( Viszont tavaly 20. szintig ingyenessé tették.) Szóval nem hiszem hogy a CP olyan nagy pofátlanságot tenne ezzel. Nézzetek meg más játékokat. Ott is így van. Az meg elég nagy hülyeség hogy " Miért kell érte fizetni ha játék?" A játékboltban ingyen hozzád vágnak mindent, csak vidd? PC PS3 Xbox360 játékokat sem söpörheted le a polcról, mert az játék.Azok is pénzbe kerülnek. Általában az emberek azért dolgoznak hogy pénzt keressenek. Gondolom ti sem szeretnétek ingyen dolgozni. Abból nem élnétek meg. :)

nagy hülyeség

(Rebeka, 2012.03.04 18:47)

Ez a memberség nagyon nagy hülyeség hiszen húzzák ki a pénzt a zsebedből
és amúgyis ottvan az unlockolás kapsz egy csomó klassz cuccot
és egyes hülyék(má bocs) megveszik ezt a nagy butaságot!!!!!!

Az előfizetés nem hülyeség

(-.-, 2010.06.14 08:39)

Nem várják a gép előtt hogy a számlájukra megy a pénz-.-A Disney nem tenne ilyet mert ez egy nagy cég-.-

Pacimaci

(Paci Maci, 2010.04.19 18:15)

Egyébként meg szerintem nem hülyeség az hogy ahogy játszanak mert ha nekik az tetszik ahogy ők öltözködnek akkor mi van?Ha ez tetszik neki akkor ez tetszik neki és kész...

Paci Maci

(Paci Maci, 2010.04.16 20:25)

már elnézést hogy ilyet írok lehet hogy emiatt kitagadtok de azért kell igazi pénzzel fizetni mert mivel nem ez nem olyan mint a lapunk.hu,eolda.hu vagy ilyesmi ez az oldal hogy létrejöjjön pénzbe kerül és azért kell a memberségért fizetni igazi pénzzel mert abból a szerkik eltartják az oldalt lehet hogy aztmondjátok hogy hülyeség!menny a picsába!...stb.de ez az igazság...

nincs

(Tiszta haszon, 2010.03.22 19:07)

Jah!De ezek ebből élnek,hogy a hülyék(már bocsánat)megveszik,és ők csak ott ülnek a gép előtt és várják,hogy mikor utalják a számlájkura a pénzt!!
Ez akkora baromság!

Tökre igaz

(Taller Beatrix, 2009.12.13 20:40)

Én személy szerint,tökre igazat adok annak aki a Tiszta haszont adta az írása címének.Én szeretem a club penguint,de ez mindig fölháborít!Igazat adok abban,hogy aki tud magának venni egy normális,tágasabb iglot,meg bele bútorokat,annak úgy néz ki az egész,mint egy rossz gyerek szobája aki nem tud rendet tenni maga körül,és a régi cuccait kidobálni.Az is igaz,hogy(én már rengeteget láttam)az ilyen előfizetett pingvinek úgy néznek ki mintha csak nyári cuccuk lenne,és télen ezért mindent magukra vennének.Én perfect láttam már olyat akin volt ilyen hülye(már elnézést)öv,egy ronda pulcsi,egy extra nagy napszemüveg,egy borzalmas haj,egy förtelmes cipő,és egy gyerekes tündérszárny!Ráadásul a pufflekat elhanyagolja,mert a gazdinak olyan fontos dolga van,mint rondábbnál-rondább ruhákat vásárolni!Egyszóval rémes,és hülyén van megcsinálva!

blll

(bazd meg, 2009.09.06 15:50)

mi a faszé kell fizetni és mért nem lehet magyar is az oldallll?????????????

Tiszta haszon!

(Pingi Ingi, 2009.07.16 16:16)

Szerintem itt van elcseszve a CP.Hasznot akarnak húzni a gyerekekből(meg néhány lemaradt felnőttből),ezért kitalálták,hogy hitelkártyával Membert kelljen venni,ha azt akarkuk,hogy a pingunknak legyen egy nyavajás fürdőgatyája!És akkor se biztos,hogy mindent megtudsz venni amit csak akarsz,mert emellett kell még külön elég aranypénz.Miért nem tudták úgy megcsinálni,hogy akinek van-mittomén-10 000 aranypénze az vehet rajta Membert,és akkor nem kell igazi pénz?!De nem,mert akkor nincs rajta egy siling haszon sem.
Jó az igaz,hogy ez nem egy sima kis oldal,mert a Disney keze is benne van.Meg akik csinálják az oldalt,meg minden extra ünnepet meg játékot kitalálnak (a küldetésekről nem is beszélve),azt valamiből fizetni kell,hogy rontsa a szemét a gép előtt.És itt jönnek a képbe az amerikaiak,angolok,kínaiak,japánok,franciák,olaszok(meg magyarokból is)-és így tovább-,akik többet akarnak,ezért megveszik vagy megvetetik ezt a Membert,hogy baseball-sapkája,lovagjelmeze,kimonója,dzsekije,séfsapkája meg minden vicek-vacakja legyen a pingvinjének.
Na és az iglok!Az ember orrba-szájba szitkozódik,mert nem lehet egy tisztességes igloja,ha nem fizet.Mások,akiknek van Memberje,minden hülyeséget (már elnézést) belezsúfol abba viskóba,a pingvinjük meg úgy néz ki,mintha az űrből jött volna:lovagsisak,karate-öv,báliruha,napszemüveg és mivel ilyen szép színes legalább passzol hozzá egy helyes kis virágoskosárka.
Na gyerekek,lehet hogy nincs Memberünk és nem dobunk ki egy kalap pénzt,de legalább nem néz ki az iglonk úgy,mint egy szemétdomb,a pingvinjeink meg nem olyanok,mintha kimenőjük lenne a diliházból.

ez hujjeseg!!

(reka, 2009.06.22 19:49)

minek fizetni?X(X(X( ohh hat ez nem igaz en szretem a jatekot meg minden de...ez a "membership" vagy mi ez egy nagy hujjeseg...miert csak azpk vehetnek cuccokat akik fizetnek?!!X( MIERT?! oh igy nem is anyira erdekes a jatek na meg..az hogy az ilyen kalandok meg minden azokat is csak azok jatszhatjak akiknek van membership-juk!!hujjeseg!!!s kesz!!!!X(X(X(X(X(X(

ez igaz

(Dömi, 2009.03.18 20:00)

minek fizetni azért hogy kölcsük a pénzt?

marosvolgyimilan@citromail.hu

(maros, 2009.01.26 15:50)

tényleg...ha egyszer játék akkor miért kell fizetni?
Sajna manapság mindennél elöbbre van a pénz.

sajna igaz..

(picur.., 2009.01.25 21:47)

pedig igaz..csak így vehecc cuccokat..=(=(

NEM IGAZ!!!

(huniburn, 2009.01.24 14:47)

EZ EGY NAGY BAROMSÁG,HOGY IGAZI PÉNZBEN KELL ELŐFIZETNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ghfsgh

(hgg, 2008.11.24 14:51)

fizetni is kell

1141

(NADIN, 2008.11.19 20:26)

MI A 4.?